Hizmet
sürekliliği süreci kapsamında 15 Nisan Salı günü gerçekleştirilen ‘Gıda
Zehirlenmesi’ eğitimde gıda kaynaklı hastalıklar üzerinde duruldu.
Son derece
lezzetli, sağlıklı, iştah açıcı ve normal görünen, oysa çok sayıda hastalık
yapıcı mikroorganizma ile kirlenmiş olan gıdaların yenmesiyle ortaya çıkan hastalık
durumu olarak bilinen gıda zehirlenmesi, sağlığımızı etkilemesi bakımından
üzücü olmakla beraber ölüm riski de taşımaktadır. Bu bilinç çerçevesinde
oluşturulan eğitim süresince, Mirsis ofis personelleri acil bir durum
karşısında ne yapılması gerekildiği konusunda eğitmen Merve Kerimoğlu
tarafından bilgilendirildi.
Eğitim içeriğini; gıda zehirlenmesinin nedenleri,
belirtileri, herhangi bir gıda zehirlenmesinde alınacak önlemler, sıcaklık
kontrolü ve depolama gibi başlıklar oluştururken aynı zamanda yanlış bildiğimiz
gerçekler üzerinde de durularak alınan eğitimin önemi bir kez daha vurgulandı.
Mirsis Bilgi Teknolojileri olarak bu konu hakkındaki
bilincin artmasını bekler, sağlıklı ve güzel bir gün geçirmenizi dileriz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönderme